Jacques Houdek se povlači sa scene, fizičari tvrde da je to nemoguće


Zagreb – Najveći hrvatski i jedan od najvećih svjetskih pjevača Jacques Houdek nakon deset godina na sceni najavio je da će se povući i izazvao paniku u međunarodnoj znanstvenoj zajednici.

“Moramo istaknuti da je riječ o djelomičnom povlačenju sa scene jer je potpuno, zbog nepreglednih prostranstava koje Jacques okupira, nemoguće. Ako se potpuno povuče, posljedice za živi svijet bile bi nevjerojatne zbog pomicanja sjene koja je do sada padala na jalove dijelove sjeverne Afrike i Saharu te dijelove Atlantskog oceana gdje su se zbog te zavjetrine često mijenjale rute mnogih popularnih regata.” – rekao nam je profesor Sebastijan Dvotonac s instituta “Franjo Arapović”.

Oglasili su se i iz NASA-e i State Departmenta rekavši kako bi u slučaju Houdekova povlačenja morali umiroviti svoje istraživačke i navigacijske satelite koji godinama orbitiraju oko Jacquesa Houdeka i šalju važne podatke o stanju na estradi. Također se ponovno otvara pitanje proturaketnog štita jer je Jacques Houdek podmetnuo leđa štiteći zemlje NATO pakta od potencijalnog napada.

Neslužbeno se doznaje kako će UN  Houdeka pokušati zadržati na sceni obećanjem o sigurnom nastupu na sljedećem Eurosongu.

Preuzeto sa news-bar.hr