Ljepota

Dynamite – aktivator ugriz, recenzije, komentari, cijena, kako se to radi?

Aktivator ugriz dinamit je najbolji pratilac za moderne ribar. Bez obzira na super brzina koju koristite, postoje dani kada se uloviše ništa. Zašto se to događa? Možda zbog vremena, možda riba su ne samo gladni danas. No, bez obzira na razlog, rješenje problema je i to se zove dinamit.

Korištenje aktivator za ribu, morat ćete se brinuti samo o jednoj stvari – da li staviti sve ribe u prtljažniku automobila

!

Dynamite obično koriste:

 • profesionalni ribolovci;
 • znanstvenici biolozi da je mamac potrebni za kontrolu ribe u studiju;
 • vlasnici ribogojilišta, aktivator povećava nagon hranjenja, što ribe daje mnogo više potomstva, a ona raste mnogo brže.


Zanimljiva činjenica da je aktivator djeluje uvijek i svugdje. Moguće je da se s tobom kad ide na rijeci, jezeru, moru ili oceanu. Jednako je učinkovit za more, rijeke, vučje i mirnog ribe. On će vam pomoći uhvatiti mnogo riba u bilo koje doba dana, u svim vremenskim, ljeto, jesen i zimu i proljeće.

Jedan paket aktivator je dovoljno za 5-20 ribolov, ovisno o vrstama riba i željeni ulov.

Kako aktivator grize Dynamite?

dinamit – je utjecaj na ribe na fiziološkoj razini. Dodatak i sastojci sadržani u svom sastavu čine čak i najviše dobro hranio ribe da jede sve više i više. Kao rezultat toga, veliki ulov u bilo koje doba i na bilo kojoj dubini jezerca!

Aktivator ugriz Dinamit je razvijen u 2015 Corporation „FishingBuy”, čiji je sjedište nalazi se u blizini talijanskog kapitala. U smjesi su inovativni bioveschestva djeluje izravno na mozak ribe. Oni su dobili u svoje tijelo kroz škrge s vodom i aktiviraju osjećaj hranjenja i stada.

Zanimljivo, ribe su u stanju namirisati Dynamite daleko od njega, odmah nakon udarca aktivatora riba u vodi. I čim osjete da je instinkt ih šalje u potragu za izvorom, i tako – samo da bi ste zakačen! Dok mirisna mamac je fish’ll plivati ​​ne jedan, pod djelovanjem vrsta mamca okupit će se u jatima i premjestiti, vođeni instinktom stada

Vi svibanj biti zainteresirani. Magnetska četka za Windows pranje Čarobnjak prozor

Akcija dinamit ribe je vrlo sličan učinak Valerijana na mačke. Riba je gotovo „pročitati” tri koja su se pojavila u isto vrijeme osjećaja:

 • tupost straha;
 • veliko povećanje apetita;
 • krdo.

Kako koristiti Dynamite?

Upute za upotrebu dinamita će varirati ovisno o vrsti ribolova koji vam odgovara. Ako mirne ribe (šaran, karas, srebrni šaran), aktivator od ugriza umiješajte mamac, što je zaspao oko sat vremena prije ribolova.

dobro, ako sastav takve smjese uključuju kolač ili drugih proizvoda od reciklirane sjemena. Dynamite doza je 1 vrećice na 2,5 kg mamac. Ne nužno koristiti cijeli paket na vrijeme, možete ostaviti neke tekućine prije sljedećeg ribolov.

Aktivator grizu radi dobro kad je lov grabežljive vrste riba vrti. Kako bi se poboljšala učinkovitost ribolova, trebate samo liječiti Wobblerovog ili žlicu tekućine iz vrećice dinamitom. Tada možete baciti vrti i nakon nekoliko uzici čekati ugriza.

dinamit se često koristi u kombinaciji sa živim mamcima. Za ovu vrećice aktivatora otopiti u čaši vode i bacio mamac za 1-2 sekundi prije nego ga stavi na udicu.

Najviše detaljne upute za uporabu mogu se naći direktno na ambalaži dinamitom.

Testiranje aktivator ugriz dinamit

Testiranje Dinamit je provedeno na početnoj proizvoda u Italiji. Kao što piše u časopisu „Pescare” za 2015. godinu, koji je u potpunosti posvećen vijesti ribolov okidač grickati pozvani da isprobate pobjednike ribolovnog natjecanja.

Rezultat šokiran ne samo ribari, ali i suci. Činjenica da je u samo dva sata bili su u mogućnosti na njihovu opremu uloviti više ribe nego u prethodnih 12 sati u natjecanju. Prije toga, u tom smislu nije dano bilo kojem mamac, čak i od onih u dućanu su nevjerojatan novac (uz upitne kvalitete).

Kupi dinamit Plaćanje nakon primitka robe

Prednosti dinamit:

 • aktivator ima pristupačne cijene, to će platiti za sebe na prvom ribolovu;
 • mamac ima certifikat kvalitete koji omogućuje da ga koristiti u Europi i na cijelom teritoriju Evropske federacije;
 • stvari u torbi je siguran za čovjeka sastavu ulovljene ribe možete jesti ili prodati, jer je uvijek u višak;
 • Proizvod je službeno priznat kao najučinkovitiji aktivator za ribolov

Možda će vas zanimati:. Pregled vibrolance X-Vibe: glazba sve stavke

Sastav Dynamite

Točna formula aktivatora je klasificiran, ali se zna da sadrži takve sastojke kao što su:

 • riba – je element za povezivanje, a omogućuje mamac plivati ​​daleko od mjesta hvatanja;
 • čestice slastice,
 • dodataka, uzrokujući ribe Udruženje svojom prirodnom hranom;
 • privlačenja – tvar, njen miris privlači ribu za milja

.

Komentari kupaca Dynamite

Sudeći po mišljenja na forumima, pohlepan ribar, u društvenim mrežama i specijaliziranim stranicama, aktivator ugriz dinamit stvarno radi. Ono što je najvažnije, strogo pridržavati uputa, a zatim ona će tražiti mjesto gdje ste ribolov.

Usput, istina mišljenja potvrđuje i činjenica da je svaki novi kupac dinamit postaje naš redoviti kupac. Ako smjesa je tako učinkovit, zašto ne koristiti ga na svakom pecanje?

U paketu naći 2 metalne vrećice (5 do 7 mm dimenzija) ispunjene Dynamite u količini od 5 ml svaki, Za jednostavnu upotrebu i čuvanje svakog od njih se dalje pakiran u vodonepropusnom marke ljuske.

Imajte na umu da aktivator bite Dynamite Efekt se proizvodi samo u tekućem obliku. Nemojte biti prevaren od strane prevarante koji prodaju lažnu prahu.

Za kupnju Dynamite morate koristiti obrazac za narudžbu na web stranici. Te bi trebao sadržavati ime i broj telefona, a zatim za oko 15 minuta, morate se obratiti profesionalna tvrtka Manager i pojasniti sve detalje u vezi isporuke Vaše narudžbe. Paket s aktivator ugriz može ići od 2 do 15 dana, sve ovisi o regiji u kojoj živite.

Sada je cijena aktivator se smanjuje, tako da ne oklijevajte dugo, i kako bi sebi Dynamite uzorak paket. Jamstvo da ćete biti zadovoljni s ribolovom i biti sigurni da kažem prijateljima kako ste sportski ribolov je postigla takav golem uspjeh!

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...