FungaFix - originalni proizvodi, kupi sada, recenzije, cijena
Ljepota

FungaFix – originalni proizvodi, kupi sada, recenzije, cijena

zadnjih godina agronomi su primijetili trend opadanja prinosa, u

vezi s upotrebom kemijskih pesticida, koji oštećenje obje biljke i okoliš. Pretjerano toksični lijekovi prevesti na negativne, pa čak i opasne posljedice.

Umjesto toga, vi stvorili jedan trend – biološke zaštite. Ona se temelji, ekološki prihvatljivih tvari siguran za ljude, prirodni okoliš. Među njima jedan od

najpopularnijih fungicida „FungaFix”.

Ovaj članak će govoriti o tome što predstavlja lijek i kako to djeluje na biljke.

Što je uključeno u sastavu lijeka FungaFix

Lijek biološkog porijekla za prevenciju i liječenje brojnih biljnih bolesti. Fungicid izrađen na temelju alkalni ekstrakt aviatorandyk mikroorganizama, koji imaju fungicidno, antimikrobno i antivirusno djelovanje na floru patogenul štetan za biljke.

Sastav, svrha i način utjecaja na biljke

U jezgri lijeka je ekstrakt Ganoderma gljiva. Aktivna tvar prodire u stanice i uzrokuje biljke aktivno sintetizirati zaštitne enzime – glukanaze, chitosanase, hitinaze. Ovi spojevi imaju visoku destruktivne sposobnosti protiv štetnih mikroorganizama. Drugim riječima, FungaFix pomaže biljke sama suočiti s zlonamjernog invaziju.

Zbog svoje sistemski učinak, fungicid prodire u tkiva, čini pouzdanu i dugotrajnu zaštitu.

lijek, ne samo mobilizira biljke u borbi protiv patogena, a potiče aktivaciju metaboličkih procesa, to jest, djeluje kao regulator rasta.

selektivni učinak na mikroflore omogućava uništiti patogene, a čuva korisne organizme tla. To osigurava trostruko djelovanje:

 • preventivno i kurativno djelovanje fungicida,
 • Aktivacija vitalnih procesa tijekom cijele vegetacije
 • poboljšanje mikroflore tla.

Karakteristike lijeka takva da se može koristiti u bilo kojoj fazi rasta i plodnih usjeva. Ona pruža učinkovitu zaštitu od proljeća do kasne jeseni. Jedini uvjet – vremenski uvjeti

.

lijeka ima takva neosporne prednosti:

 • Zbog prirodnog podrijetla, odnosi se na ekološki prihvatljiv način.
 • ima zaštitnu, poticanja i dezinfekciju svojstva.
 • ravnoteža

 • Stabiliziruemost vode koja pruža potpunu SAP i hrana.
 • Ubrzava metabolizam, jača imunološki sustav, poboljšanje rasta, cvatnje i plodonošenja. Rezultat je poboljšana kvaliteta usjeva, zdravi plodovi su veliki, sočan i ukusan.
 • Povrće, voće i bobice se mogu jesti sljedeći dan nakon tretmana.
 • dobro se slaže s mnogim biološkim lijekovima

  i organskih dodataka.

 • ima blagotvoran učinak na mikroorganizme u tlu koji sintetiziraju humusa
 • Nije opasan za ljude, biljke, ptice, životinje i insekte. Odnosi se na četvrtom razredu toksičnosti, koja je potpuno bezopasna u uporabi i ne zahtijeva osobnu zaštitnu opremu.

‘H2> oblik i proizvodnju ekvivalentne zamjenu FungaFix

originalnog proizvoda proizvedenog pod pokroviteljstvom „kluba organski uzgoj”, kao što je vidljivo iz relevantnog logo na pakiranju.

Nedavno popularnost „FungaFix” porastao toliko da postoji hitna potreba da se proširiti proizvodnju. Mnogi poduzeća proizvode fungicida u različitim oblicima:

 • kao koncentrat gel ili
 • tamno smeđa tekućina.

Količina punjenja varira od nekoliko mililitara u zatvorenim paketima 1 litre u plastične boce

(boce).

Lider u proizvodnji lijeka -. Vodećih kemijskih-poljoprivredna poduzeća u Ukrajini, jedan od njih, „Mikatan”

Proizvodi su naširoko širiti ne samo u zemljama ZND-a, jedan je od najpopularnijih lijekova u Njemačkoj. Posebno cijenjen u uzgoju ekološki prihvatljivih proizvoda za specijalizirane poljoprivredne poduzeća.

fungicid je dostupan u dvije verzije

“FungaFix – N”

:

· za tretman sjemena prije sijanja

· obrada žarulja, gomolji, rizomi povrća i ukrasnog bilja prije sadnje,

· zalijevanje sadnice sa crnim nogu

· zaštitni navodnjavanje povrća nakon zakorjenjivanje u tlu,

· korijen odluka za poboljšanje tla pod voćkama, bobičastog grmlja, grožđe

“FungaFix – U”

koristi.:

· za profilaktičku zaštitu svih vrsta biljaka tijekom vegetacije od lišća prije berbe.

“FungaFix N” sprječava infekcije biljaka:

 • od truljenja korijena,
 • snijeg kalup,
 • palež,
 • krasta ​​LI>
 • mnoge vrste hrđa i spot.

Mikroskopska spore uzročnika zadržavaju u sjemenu, a

može klijati tijekom klijanja. Da bi to izbjegli, držite zavoj, namakanje sjemena prije sjetve.

Alat je pogodan ne samo za reprodukciju sjeme, ali vegetativnog. U otopini fungicida čuvaju reznice za dezinfekciju, prije slijetanja na ukorjenjivanja .

„FungaFix U” je učinkovit preventivan lijek koji štiti od mnogih bolesti koje su opasne za sadnice i mladih drvenastih biljaka. Lijek se koristi za namakanje reznice i otvoreni sustav korijena prije sadnje drveća, grmlja, vinova loza. U budućnosti, struja obrada može se svesti na sustavnom prskanje krune.

Kompatibilnost s druge zaštite FungaFix

Ako je “FungaFix N” kupnja nije uspjela, možete zamijeniti “FungaFix U”.

Oba podvrste u kombinaciji s drugim biološkim agensima, na primjer, bioinsecticides, a može spojiti u mješavinama. Jedini uvjet je dopunjen droga ne bi trebao imati kiselu reakciju, takva okolina je štetan za ovaj fungicid.

Instalacija kompatibilnost može biti unaprijed ispitne tvari. Svaki lijek je otopljen odvojeno. Zatim sipati u zdjelu. Ako je veza uspješna, bez sedimenta i pahuljice, zatim zaštita može se koristiti istovremeno.

Ako imate sumnjive simptome, kombinacija treba napustiti.

Upute za upotrebu – priprema za rad, vrijeme i redoslijed uvođenja u brigu o grožđu

Opće smjernice

 • sezonska razdoblja obrade određuju meteorološkim uvjetima. U proljeće lijeka početi koristiti, kada su stabla cvatu lišće. Ako prvi počne cvjetanje, to neće biti prepreka za liječenje. Lijek ne ometa oprašivanje biljaka pčele, jer je potpuno siguran za njih.
 • signala početak preventivnom zaštitom je hladno proljetno vrijeme, s visokom vlagom, veći od 70% i duge kiše. Pod tim uvjetima, prskanje treba početi odmah, bez čekanja na pojave simptoma bolesti.
 • Zahtjevi za posao. – kiša ne bi trebao biti dan prije tretmana i jedan dan nakon
 • Najpovoljnija vrijeme dana za obradu i grožđa u jutarnjim satima, kada će rosa pada, ili večernje u sumrak.
 • Otopina se ravnomjerno nanosi na površinu listova pomoću fine leću.

upotrijebiti FungaFix N

 • Za tretman sjemena prije sjetve preporuča da se pripremi otopina „FungaFix N” pri koncentraciji od 1. 1, to jest lijek i voda treba uzeti u jednakoj količini
 • 20 ml radne otopine dovoljna za prskanje od 1 kg sjemena. Materijal sjeme se rasprši pomoću pištolja s mlaznicom fino.
 • Obrađeno sjeme treba sijati najkasnije u roku od dva tjedna.

Kada se ne preporučuje tretiranje sjemena s lijekom „FungaFix N”, drugim fungicidima.

Osobitosti trening „FungaFix”, i raditi s njim

‘H4> Namakanje sadnog materijala H4>

Prije sadnje reznice za iskorjenjivanje, oni su smješteni u otopini „FungaFix u” spremni od 100 g produkta u 5 litara vode. Sadnog materijala stajati 8 sati -12. Prije sadnje, suši na prirodan način, sjenčanje mjestu, a ne na suncu.

Za ove sheme, tretirani sadnice grožđa prije sadnje na otvorenom terenu.

‘H4> Preventivno korijen zalijevanje H4>

Sljedeći dan nakon spuštanja, grožđe su zalivene s otopinom „U FungaFix g” – po 10 100 litara vode. Ako sadnice ne prednatopljena, onda zalijevanje se provodi tijekom slijetanja.

Nakon izrade korijena ponavlja nakon 8 – 10 dana nakon prve. S istom je vremenskom razdoblju, planira treći tretman. To će biti konačni u shemi primjene fungicida Za preventivnu zaštitu od grožđa iz pepelnice (pepelnice vinove loze) i plijesni (plamenjača vinove loze).

Mišljenje stručnjaka

U 2005. godini na temelju krimski vinograda „Napredak” je komparativni eksperiment o korištenju različitih lijekova da štiti grožđe od pepelnice. EM>

 • Jedna eksperimentalna parcela tretirana fungicidima „FungaFix B2
 • Ostali kemijski lijek “Uskoro” → kako primijeniti
 • Treće, za kontrolu, nije bio podvrgnut bilo kakvu zaštitu.

Rezultati: EM>

 • položaj, koji nije proveden postupak, bili inficirani s pepelnice 96%,
 • Nakon četiri tretmana „FungaFix In”, kvaliteta i količina žetve je otprilike isto, u usporedbi sa sedam jednokratne prskanje grožđa kemijskih

Dakle, prednosti kemijskih gnojiva, očito, iz aspekta učinkovitosti i sigurnosti. EM>

Osim toga, još jedan argument u prilog „FungaFix”. – svoje niže cijene u ukupnu cijenu zaštiti grožđa protiv kemijskih sredstava EM>

F. W. Bobylev
Direktor JSC “Agrofirma Napredak” Dzhankoy rajona, AR Krim. EM>

Povratne informacije od iskusnih vinogradara-fanove FungaFix

 1. Savva Ivanovič (S. od Morozovychi, Volinjska oblast, Ukrajina)
 2. OL>

  vinograd se tretira sa fungicidom „FungaFix U” svaka 2 tjedna. U prilog lijeka može uzrokovati takve argumente. To se može koristiti u bilo kojoj fazi rasta grmlje, čak i za vrijeme cvatnje. Gljivične bolesti kreće prebrzo, samo nekoliko dana može brzo širiti kroz vinograd. Uvjeren da je lijek bolje primijeniti unaprijed. Naravno, ako nema kiše, inače vrijeme i novac će se izgubiti.

  1. Kirill Petrovich (str. Znamenskoye, Rostov oblast)
  2. OL>

   Da mi dati malo grožđa, uzgojene samo za svoju obitelj. Za nas je važno ne samo grožđe, ali je dobro za nas i našu djecu. Za borbu protiv bolesti odabrali „FungaFix”, a niti jednom nije razočarao. Bobice sazrijevaju zdrava, bez kemikalija.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...