Ljepota

Handy Heater – recenzije, cijena, gdje kupiti, kupiti sada,

& nbsp; Za razliku od većine, najhladnijem periodu u stanu ili privatnoj kući – ne zimi. Zimi je sve spremno za hladno vrijeme – centralno grijanje grije sat baterija, spojiti u privatnoj kući grijanja peći ili zapaliti. No, u jesen, kada je temperatura zraka vani, na suncu, može biti iznad, nego kod kuće. Zidovi su hlađenje prije sezone grijanja još uvijek ima vremena, a sobe je cool. Zbog toga, većina grijači kupio u van sezone. Iako zimi postoje situacije kada je glavni sustav grijanja ne mogu nositi sa zagrijavanja prostorije, a temperatura važno je održavati udoban (na primjer, u tim slučajevima, ako kuća ima malu djecu). U takvoj situaciji, bez sobnoj grijača ne raditi – i onda dolaze u pomoć prijenosnog bojler Handy, koji pregled nudimo na svoju pozornost.

Izgled i dimenzije Handy grijač

Prije pažljivo ispitati tehničke parametre i mogućnosti uređaja, kratko govoriti o svom izgledu. To je važna točka, jer grijač Handy grijač je toliko kompaktan je to moguće za uređaj takvih snaga. To znači da se može ugraditi u povoljan položaj kod kuće ili čak u uredu gdje ima jedan priključak. Da, ako je potrebno, uređaj može čak i ponijeti sa sobom na posao ili na poslovnom putu. Dimenzije ruci Hitura – 80х150х90 mm i težinom od samo 480 grama! Značajna razlika u usporedbi s električnim grijačima, težina koja varira u rasponu od 4-6 kg. Uređaj je napravljen u crnoj boji.

U okviru osim uputa i grijača ništa, ali zaista ništa više je potrebno za rad uređaja.

Što se tiče stanovanja, je izrađen od izdržljivog toplinski otporne plastike, ugodno na dodir. Na lijevoj strani stroja je crvena tipka za uključivanje / isključivanje, gornjem kontrolorom temperature i vremena, kao i mali ekran koji prikazuje stupanj.
na prednjoj ploči Cinktor valovite, to je skrivena keramike grijaće tijelo. Pod je izazvao ime prijenosni grijač Handy grijač.
na stražnjoj ploči nalazi se stol s glavnim karakteristikama potrošnje energije i plug utičnica. U nastavku su noge da zaključa u zid kada je priključen u utičnicu.
tiče ergonomije i upotrebljivosti, mi ćemo napomenuti 1 bod. Grijač bez kabela za spajanje na utičnicu. Utikač ide izravno iz tijela. Dakle, Handy grijač jednostavno spaja direktno na elektroenergetsku mrežu i toplina ispunjava prostoriju. To je vrlo zanimljiva odluka da se ugrijemo bilo gdje sada, postalo je lakše staviti telefon na naknade.

Specifikacije soba grijač Handy grijač

Unatoč lagani, kompaktnost i štedljivost, uređaj je vrlo moćna. Naravno, brzo zagrijati sobu je jedan Rovus Handy grijač ne radi, nego održavati ugodnu temperaturu u prostoriji 20-30 m². M. to sposoban.

Prednosti i nedostaci grijač Handy grijač

Jedna od prednosti razmatranog uređaja odaberite:

  1. kompaktnost i praktičnost. Grijač je tako malen i lagan da se može transportirati i nošenje bilo gdje. Lako će se uklopiti u uredu torbu. Osim toga, uređaj je vrlo jednostavan za korištenje. – jednostavno priključite u utičnicu, bez žica
  2. Snaga i štedljivost. Za svoju veličinu Rovus Handy grijač je vrlo moćna. To je bez problema održavati optimalnu temperaturu u prostoriji 20 do 30 četvornih M. Ali ako vaša soba je više, onda samo 2 uređaja povežite. A čak i da će biti jeftiniji od drugih grijača. Na primjer, minimalna potrošnja energije grijača Vitek je 750 W, i zgodan Hitura -. 400
  3. pouzdanost i sigurnost. Prijenosni grijač ima keramički grijač i visoke kvalitete, hladi plastike, koji eliminira mogućnost zapaljenja ili topline u blizini objekata. Osim toga tu je zaštita od pregrijavanja i regulaciju temperature.
  4. Tišina. Ovdje je – najveći problem svih teplogeneratorov. U svom radu je nemoguće koncentrirati se na bilo koju mentalnu aktivnost. Od pozadinske buke nakon nekoliko sati su moje uši zvoni, a ja ne znam što je gore – sjediti u buci ili na hladnoći. S grijačem Handy bojler to nije tako. Tijekom svog rada nećete čuti dosadne buke, i to je jedan od najvažnijih prednosti uređaja!

od ugodnih stvari koje smo također napomenuti zaslon na vrhu koji prikazuje informacije o set temperature. Još jedna važna prednost je cijena, mi ćemo govoriti kasnije.

Što se tiče kontra, mi smo čak i zbunjeni. Kako navode, u istini, ništa posebno. U forumima pisao o ograničenom položaj prilikom spajanja (samo vertikalno). Pa, prigovor ima pravo postojati, ali u našem skromnom mišljenju, to je mali gubitak za tako velik broj prednosti.

Ako previše žaliti, možemo uočiti nedostatak različitih boja. Ako je kućište prijenosni grijač Handy bojler nije bio samo crna i boja ili s nekim uzorcima, možda bi bilo bolje uklopljena u interijer. Međutim, za one koji vole jednostavnost, minimalizam i svestranost, sigurno ne smatram da je minus.

Cijena Handy grijač

Kao što je gore spomenuto, cijena sobe prijenosni grijač Handy grijač je još jedna prednost. Obično tijekom dugih priča o prednostima bilo koji elektronski uređaj povezan očekivati ​​na kraju za sve ove „dobre” će zvučati ne manje impresivnom vrijednosti, ali to nije naš ovaj predmet.

Cijena grijač – …. A ako koristite posebnu ponudu, možete kupiti zgodan grijač za …., što se može smatrati vrlo dobre uštede.

Pročitajte io najekonomičnijih grijača.

Dobro je grijač recenzije prijenosni grijač

naše dojmove o radu ruci Hitaru tajnika može nazvati pozitivnim, ali smo čitatelja osvrti od druge korisnike da pošteno i iskreno razumjeti – da li pozornost uređaja, ako on nosi sa zadacima.

Dakle, evo jedne mišljenje od foruma:

Još uvijek preslab za zagrijavanje stana, ali sam spojiti u uredu na donji izlaz i noge tople cijelo vrijeme i nitko ne vidi da imam grijač upaljen. Postoje tvrdnje u Skupštini, nešto u zvečka, kada je zatresao oko, i pisao o tome u online trgovini, gdje su kupili, ponudili su za zamjenu, ali sam odbio. Rad u redu ja sam sretan, rogoz pošiljke i primitke nema vremena.

Postoje oni recenzije:

Snažan, mali, zgodan, ali moram prodavača 2 tvrdnje sam imao Handy grijač s nastave samo na engleskom jeziku. Morao pretraživanje Interneta. Nije dobro. Grijač se može kupiti ljude bez Interneta ili kao poklon nekome. Što učiniti bez uputa? Dakle, to je nemoguće. Druga stvar: imam temperaturu grijača prikazuje u celzijusa, a ne Celzija. Uključene puta – vidi 60. pokazuje da prifigel, a zatim dodao je temperatura 90! Mislila sam da sam već slomljena nešto. Tada sam shvatio da celzijusa. Za preustroj ne može, morao naučiti novi način. A zanimljiva stvar: kolega na moj prijedlog, kupio i to je sve dobro – engleski priručnik, ali stupanj prikazuje u redu. U principu, nije jasno kako se to dogodilo i zašto.

Drugi mišljenje Handy grijač:

Mi smo kupili taj grijač posebno za kupku. Okrenite ga na 1.5-2 sata prije kupanja bebe, jer ja živim u privatnoj kući, zgrada je nedovršena, a kupaonica ima grijanje. Uz zadatak nosi, grije normalno.

Usput, imajte na umu još 1 ključnu točku. shoveled smo puno foruma o grijač, zgodan lukav i našao je – gotovo svugdje s korisnicima komunicirati s prodavačima. Dakle, ako imate bilo kakvih pritužbi ili pitanja, ne proći neopaženo. Bilo je ugodno iznenađenje. Jasno je da ne samo pokušava prodati brzo i zaboraviti, i poštuju svoje korisnike i pružiti im podršku.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...