Luray Bustier - kako ga koristiti? gdje ga kupiti, ljekarna, cijena
Zdravlje

Luray Bustier – kako ga koristiti? gdje ga kupiti, ljekarna, cijena

Luray Bustier. Po čemu se razlikuje od drugih?

H2>

Uvijek sam imao problema s krema za povećanje penisa, opekotine, grudi i drugim dijelovima tijela. Dojam je da je dizajniran za degenerika. Najgluplja izjava popraćena primitivnog teksta, te obećava da će oduševiti samo retardiran

No, je li to krema za grudi i nije tako.

Ona ističe protiv generala pozadini obilje buzzwords. Uzmite, na primjer, prva oglasna jedinica, koja nas uvodi u proizvodu:

Koliko nejasne riječi u tako malom teksta!

  • Lipolifting (ili lipofilling) je transplantacija masnih stanica za povećanje određenih dijelova tijela.

Što je Adipofill’InTM? Bilo je proizvođač? Ali zašto je onda gore desno naziva Lucas Meyer je poznati američki kozmetički brand?

Imajte na umu da na kutiji kreme logo ove tvrtke nedostaje. Nakon što je pri ruci na internetu, to je lako provjeriti da Lucas Meyer proizvodi kreme za povećanje grudi. Ispostavilo se da je njihov logo se koristi ilegalno, bez uvijanja, „ljepota”.

Formula D56 EM> spominje samo na stranicama koje prodaju ovu kremu. No, faktor HIF-1α je stvarno postoji . Em> je protein proizveden unutar tijela na neki način trebao pomoći da se poveća grudi.

Krema za Luray Bustier i njen princip rada

prodavači fondovi i dalje savijati liniju i zveckanje off složenih znanstvenih pojmova. I to je, iskreno, neugodno. Očito je da je oko grudi može biti ispričana jednostavnim riječima. – to nije teorija struna nije nuklearna fizika

No, umjesto Gospod marketingu velikodušno su se raspršili kroz tekst nejasan riječi na rijedak posjetitelj mogao shvatiti što se događa.

Kako bi dokazali da je tekst napravljen nerazumljiv nije slučajno, nego namjerno, sasvim jednostavno. Googling riječ lobotimized. EM> Ona je pronađena samo na stranicama koje prodaju ovu kremu je napravio-up pojam!

Osim toga, lako je uočiti da su svi ti pojmovi početi s riječi “lipo” (lipo), što na latinskom znači “mast” . No, ove brojke su ne samo koristili skovao termin, ali je uspio da spriječi grešku!

Ostali uvjeti:

  • adipogenezu – sinteza novih masnih stanica;
  • lipogenaze – proces depozita masnih stanica;
  • lipolizu -. Razgradnju masti

Dakle, opis kreme mogu se svesti na sljedeće: on obećava da će sintetizirati i nakupljati masne stanice u grudima, blokira razgradnju dodatno masti. To masno tkivo za povećanje grudi nekoliko veličina.

U plastičnoj kirurgiji to povećanje se zove lipomodelling. Ovdje smo obećanje isti učinak, ali bez operacije.

Što je lipofilling i gdje se krema?

Tako dolazimo do glavne točke – kako pravi su ta obećanja? Može li krema za napumpati svoje grudi masno tkivo?

Počnimo s činjenicom da je lipofilling povećava grudi za

jednu veličinu ili manji, ali ne i tri. I vrhnje u tom planu ne može biti kao učinkovit kao operacije. Njegovi prodavači predložiti dodati mast izuzetno grudi, ostavljajući ostatak figure u istom stanju.

Vjerojatno svatko ima prijatelja koji je oporavio njezine grudi porastao 3 veličine? Dakle, takva obećanja su pretjerana.

Drugo i najvažnije: masno tkivo se ne uzima iz zraka. U slučaju injekcije, to je transplantirana iz drugih mjesta akumulacije. Ali ako je „mast” mjesta nije, onda se takva operacija nije izvedena u načelu. Ali gdje se mast nakon nanošenja kreme?

Da, mi smo se pokazali mnogo teško shvatljiv pojmove kao što su faktor, HIF -1 , itd, ali je proces stvaranja masnog tkiva je vrlo jednostavno i lako za objasniti bez tih uvjeta. troše više kalorija nego što potrošite, možete dobiti masnog tkiva

bez dodatnih kalorija iz masti ne sintetizira, to nije ono što uzeti zahtijeva povećanje prehrani. Nije puno trlja grudi masnoće, neće postati „deblji.” –

to je isto s kremom

Ne kažem da je pretilost povezana sa hormonalnim promjenama i štete za zdravlje. Tijelo neće odgoditi mast selektivno, samo na prsima. Masti neizbježno će pasti ispod trbuha. I ova vrsta pretilosti, središnje pretilosti, smatra najopasnijim.

Uz to povećava rizik od srčanih bolesti i dijabetesa. Također se hormonalne promjene: tijelo je obnovljena za održavanje energetske ravnoteže

.

To jest, ako su obećanja prodavača krema bila istina, oni bi naškoditi nikome. No, to ne može biti mnogo brige, jer nema učinka nakon pomoću Luray Bustier neće.

Klinička ispitivanja. Razvod ili istina?

Osim toga, priča o ovom krema je protivno zdravom razumu, je još jedan dokaz da je pred nama jedan banalni razvod za novac. A to dokaz je u stvari prodaje na web stranici:

Ovo je grafikon koji pokazuje klinička ispitivanja vrhnja kraljice. Na prvi pogled ona je sve u redu, osim što prodavači neće napisati ime bez grešaka. No, pokušati shvatiti smisao ovog grafa je da to pokazuje?

Druga naglasiti: jedinica volumena dojke. „Običnih smrtnika” korištenje inča za mjerenje puni opseg oko prsa. No, stručnjaci koriste mm3 – kao na grafikonu. I tako, prema podacima na internetskoj

stranici, u iznosu od poprsja subjekata povećan na 3 000 mm3.

No, ono što smo naučili od medicinski članak pod nazivom “Teenage mammology”:

  • U prosjeku je u skupini žena reproduktivne dobi, 25-45 godina starosti, volumen mliječne žlijezde je oko 500 mm3.
  • Idealna je usvojen prsa s volumenom od 250-300 mm3.
  • Volumen 400 do 600 mm3 smatra se umjerenom hipertrofija,
  • 600-800 mm3 – teški hipertrofija,
  • 800-1000 mm3 – značajan hipertrofije i 1500 mm3 -. Gigantomastia

To jest, čak iu priči o kliničkim ispitivanjima bi-biti marketingu navode podatke koji su fizički nemoguće! 3000 mm3, što je dva puta više nego gigantomastia! Okrenuli su predmete u mutante?!

Sažetak Luray Bustier

Ova krema obećava da će povećanje grudi, pumpa joj mast. Ali gdje će se mast, njezini prodavači ne mogu objasniti. Umjesto toga, oni pokušati zbuniti kupca, pa je mahnuo rukom da kaže:. To je sve tako pametan i znanstveno, ne treba ni pokušati razumjeti

Naime, sličan učinak se postiže isključivo operacije je da lipofilling koristite kremu to je nemoguće.

Informacije o kliničkim ispitivanjima znači konačno uvjeren da su sve informacije o prodajnoj stranici izumio.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...