Ljepota

MagnuFuel – mišljenja, komentari, cijena, je li vrijedan kupovina?

Ekonomska MagnuFuel goriva nedavno raznio internet zajednice na temu da li je nabavka ovog predivnog instrumenta, čime ne samo uštedjeti na gorivu, ali i uvelike poboljšati performanse vožnje vozila. No, je li to stvarno?

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Da bi konačno shvatiti situaciju, mi ćemo analizirati princip rada MagnuFuel, pogledajte prednosti korištenja ovog ekonomajzera, zna svoju vrijednost, ali i odnose se na mišljenja stručnjaka i običnih kupaca. Budući da je jedini način da daju odgovor na sva pitanja:? FreeFuel, razvod, ili čista istina

& nbsp;

Što je obećao MagnuFuel?

proizvođačem ekonomizatorom izjavljuje da FreeFuel su odavno u velike potražnje u Europi i SAD-u, međutim, provjeriti recenzije radnom iskustvu uređaja od strane vozača još.

Osim toga, treba napomenuti da se uređaj lako može uštedjeti do 20% goriva za vozila, kao što su automobili i kamioni, vozila za prijevoz putnika, motocikala, vodni promet, itd.

Osim MagnuFuel se razlikuje od svojih konkurenata u da je učinak njegove primjene jednako vrijedi za dvije vrste motora s unutarnjim izgaranjem, odnosno, radi i na benzin i na dizel.

Kako radi MagnuFuel?

ekonomičan MagnuFuel goriva u konstruktivnom planu sastoji od dva magneta stvorena na osnovi legure neodimij (Nd), željezo (Fe) i bor (B), koje tvore visoke frekvencije magnetsko polje može cijepati molekulske lanci ugljikovodika u manje čestice, čime ih aktivirajući.

Prema poduzeće, zeleni stil, smjesa ugljikovodika pod utjecajem promjene temperature s vremena na vrijeme ugovorima i širi, a atomi tvore molekularne mreže. Zbog toga, oni se ne obogaćen s kisikom, što dovodi do smanjenja broja oktanski benzin ili dizelsko gorivo, a gorivo je potpuno potrošen.

S druge strane, MagnuFuell rješava navedeni problem se temelji na magnetskim učinke grupiranjem ugljikovih atoma odvojene jedna od druge.

Dakle, pod uvjetom da je značajan porast u snazi ​​motora, povećavajući njegovu izdržljivost i učinkovitost, kao i smanjenje količine štetnih emisija u atmosferu.

Kako pravilno koristiti značajke FreeFuel samo koristiti plastične stezaljke, instalirajte dodatak na cijev podnošenja goriva i to, u stvari, sve. Potrebno za stavke za pričvršćivanje isporučene s proizvodom, ako naručiti ovdje:

Prednosti ekonomajzera MagnuFuel

Na temelju niza studija koje proizvođač kaže, FreeFuel ima popis pozitivnih osobina:

  • prisustvo gibanja učinka koji se očituje neposredno nakon uređaja za fiksiranje;
  • ušteda na potrošnji goriva do 20%;
  • uklanjanja vagu ugljika unutar agregata;
  • povećanje snage (oko 5 KS) i vijek trajanja motora oba benzina i dizela;
  • operaciju MagnuFuel ne utječe na jamstvo automobila;
  • na kraju, instalirati uređaj samostalno, bez pomoći OPD.

obmana ili istina – moramo još učiti, ali prvo ćemo pogledati cijene FreeFuel

.

Troškovi ekonomizatorom MagnuFuel

Ni u kojem slučaju ne kupi MagnuFuell iz nepotvrđenih prodavača. Činjenica da su neki trgovci kupuju robu od proizvođača, a zatim ga prodati po napuhanim cijenama, drugi pokušavaju prodati loše kvalitete kineski varanje. Da ne padne za takav razvod, traže ekonomičan na službenim stranicama. Usput, to je moguće da tvrtka će vam ponuditi popust prilikom kupnje proizvoda ovdje:

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

& nbsp;

Mišljenje o FreeFuel: razvod ili uređaja stvarno radi

Kao što je već spomenuto, kako bi se dati najviše objektivnu procjenu ekonomizatorom MagnuFuell, mi ćemo se odnose na stavove stručnjaka i običnih vozača.

Mišljenja stručnjaka

Prije nego što pročitate recenzije možete pročitati priču o jednom od vlasnika taksi službe, koja na sve automobile stavlja ekonomično i bio u stanju smanjiti troškove putovanja za 20%. Pročitajte blog vlasnika taksi “

Ja sam mehaničar sa 10 godina iskustva u mom životu sreo jednog takvog losion, kao ekonomski MagnuFuel goriva. Moram reći da je do njegove oči neće vidjeti službene rezultate na ovom uređaju, preporučujući ga lijevo i desno ne.

Jedino što mogu preporučiti za one koji žele, ali imate sumnje za kupnju uređaja uzeti dva neodimijski magneti i popraviti ih sa ljepljivom trakom na pravom mjestu. Ako učinak ne će vas čeka, pa slobodno se MagnuFuell u trgovini, i ne, to je bolje da ga ne riskirati.

Alexey Kriventsov – mehaničara EM>

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Prvi put s kolegama Freefuel Morao sam se suočiti još u ranim 90-ih godina kada su donijeli automobila iz Njemačke. Onda svaki drugi automobil visio kao dodatna oprema. Nedavno sam stavio MagnuFuell na svoj Lexus LS je četvrta generacija, uštede su odmah vidljiv – 3-4 litara na 100 km. kao i za vlast, ovdje nemam što reći, jer je sport modu ne ide, ali sudeći po kupca Moj sto, porast je više nego vidljiv.

Alexey Ignatyev – vlasnik sto EM>

koji radi Freefuel – činjenica, ali izjave od strane proizvođača oko 20% goriva, razvod, ili kao što se sada zove „marketinški trik”. Odnosno u laboratoriju kako bi to bilo moguće. U praksi, međutim, dovodi u rasponu od 10-12% (u nekim slučajevima – 15%).

Tijekom primjene ekonomija unutarnji dijelovi motora ne istrošiti ljubomoran manje stope. Možda, za mene to je glavni argument da zatraži da napravite izbor u korist MagnuFuel.

Igor Zhuk – upravljanje servisni centar EM>

U našoj trgovini Freefuel u sukobu s praskom! Mi, pak, savjetujemo naše klijente, mi odabrati optimalnu veličinu magneta pod određenim vrstama i količinama motora. Imamo u gradu za više od polovice vozača koristiti ekonomajzera, što samo po sebi potvrđuje kvalitetu i učinkovitost uređaja.

Samo sam htjela dodati: u potrazi za uštedu goriva, nema potrebe da se stavi određeni broj uređaja na jednom automobilu, nećete ništa postići. Uostalom, postoji mjerilo kojim se odabire se pribor izravno u vaš automobil. I ja znam za jedan slučaj u kojem kupac uspio staviti šest Fries Prati na svom gazela. Naravno, dobro ga nema.

Eugene Doroshenko – zaposlenik auto shop EM> Jedno vrijeme mi je bilo važno je za poboljšanje automobila vozna svojstva, ali s našim tečaja za kupnju dobrih proizvođača rezervnih dijelova je nerealno. Što reći, ako potrošnih – gorivo, motorno ulje, gume, kočnice jastučići daleko sav novac od sponzora i najveći dio plaća. Ono što je moje iznenađenje, kad sam na savjet prijatelja, prvo iskusni Freefuel. Stroj dodan u brzini, i na 3-5 km / h. Mislim da je ovaj „prostor” pokazatelja za svoj novac.

Aleksandar Kosygin – auto utrka vozača EM>

Komentari kupaca MagnuFuel

Moj muž je inzistirao na kupnji Freefuel, ali ja čvrsto odbila dodijeliti novac za upitnih troškova. Budući da je upoznala na internetu mnogo informacija o ovom uređaju, gdje korisnici pišu o ovom razvoda. No, još uvijek moleći od starosjedioca radio

Pogledajte i:. Pregled najboljih nautičara Prestigio

Odmah nakon instalacije MagnuFuela otišao na vikend. Obično na cesti na oba kraja, uzeo mi je 10 litara benzina, ovaj put stroj ne trebalo više od 8. Prema tome, svi strahovi i mišljenja varanja nije potvrđena, naprotiv, za 2.000 …, dobio sam veliki i, što je najvažnije, radi ekonomičan. Hvala Ti, zelena stil!

Eugene Mazurku (Stavropolj) EM>

Kao korištenje vozilo koristi skuter u Japanu. Za Freefuel moped „jeli” najmanje 4 litre na sto, sada trošak od 3,4 L. uređaja savjetovao da susjeda, kaže, što je gubitak novca, kažu, to je stari auto bolje da se dobije zamah, i potrošnja goriva je u stvari ostao isti, s razlikom od 2 l

Tada me je dotaknuo se brzo, ispada da je 2 litre benzina imamo u gradu je 40 UAH. MagnuFuell oko 360 UAH. Metoda jednostavnih matematičkih izračuna došli do zaključka da je susjed VAZ 2121 ekonomičan će platiti samo 900 km! A da li će i dalje biti?

PS Ljudi, prije nego što govore negativno o Freefuel, iskoristite kalkulator i izračunati stvarne koristi!

Gregory Fomin (Sumy) EM>

Prije dvije godine, instaliran na mom Jeep američki ekvivalent pomfrit pun istog neodimski legure. Gorivo se konzumira kao prije. U isto vrijeme primijetio dvije zanimljive stvari. Prvo, u zimi auto je bolje za početak. Drugo, sada je razlika između A-92 i A-95, br. Iako benzinskoj postaji sam uvjerio da je domaće A-92 motor, a ne prošli mjesec.

Uskoro moja žena će biti auto za kupiti, a zatim testirati Freefuel, nadam se, neće razočarati.

Andrey Pivovarov (volgogradsko) EM>

Vlastiti privatni ribolov tvrtke. Uglavnom rade na Kerch RYBOKOMBINAT. Nedavno je počela koristiti MagnuFuell. ga pričvrstite na brodu dizelskim pogonom. Za ovaj smo dečki mogu uštedjeti i do 4 litre dizela na brodu. Dan rade 2-3 moru, ukupan broj brodova -. 10. Budući da naš mali, ponekad gubljenja posla, smanjiti ukupnu potrošnju goriva po danu na 80-120 L. izvući vlastite zaključke

Andriy Portnikov EM>

Imam odnos s Freefuel dogodilo na taj način. Prvo sumnje, tada još kupio za 1 800 RUB udomaćio, bez ikakve vanjske pomoći – je glupost za mog, iskreno, i „krivulje” od ruke. Onda nakon 100 km, procjenjuje se da je benzin bio potrošiti 200 …. manje od prethodne. Što se tiče povećati konjskih snaga i drugi „fishechkami”, koji proizvođač tvrdi, ne mogu ništa reći. ušteda goriva, a ostatak ne zanima me

– važno.

Bilo je smiješno gledati u promotivnom videu, objavljeno je na službenim stranicama zelenom stilu, zdrav čovjek stotinu poziva za postavljanje ekonomajzera. Jer s tim, čak i dijete može to učiniti.

Julia Yankov EM>

Zaključak MagnuFuel

Dakle, nakon pregleda mišljenje stručnjaka i običnih vozača, to je sigurno reći da Freefuel, u različitim stupnjevima, ne posao. Naravno, jake izjave o 20% potrošnju goriva od marketinga. U većini slučajeva, učinkovitost ekonomizatorom je 15%, mnogo ovisi o veličini motora. No, to je dovoljno da se izuzetno pozitivno iskustvo iz rada uređaja.

Ako ste već odlučili početi štedjeti, zatražiti ekonomsku popust sada na službenim stranicama. Kliknite na banner ispod:

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...