Vijesti

Provocative Gel – mišljenja, cijena, gdje kupiti, ljekarna, je vredelo?

Danas, mnogi parovi se suočavaju sa raznim problemima u seksualnom životu. Nije svaka žena može postići orgazam, čak i ako njen partner je voljene osobe. Obično to nije zbog činjenice da je čovjek nije bio dovoljno iskusan za to, i uz fiziološke specifičnosti ženskog tijela, na primjer, tupim erogene osjetljivost. Ovdje može pomoći posebne pripreme, od kojih je jedan gel uklještenja.

Sastav Provokativni gel

Kvaliteta seksualni život je vrlo važno. To čini ne samo za fizičko i mentalno zadovoljstvo od seksa, ali i pomaže jačanju odnosa između muškarca i žene, a time i sklad u svakodnevnom životu. Osim toga, dužeg odsustva zadovoljstva od seksualnog odnosa dovodi do toga da je par jednostavno odbija seks, a to je opterećen raznim problemima koji se odnose na reproduktivni sistem.

Dakle, efikasan afrodizijak može biti obiteljski život pravi spasitelj. Gel je razvijen uz učešće stručnih andrologists i seksolozi. Glavni naglasak je na prirodnim sastojcima biljnog porijekla, dok sintetički ili kemijskih dodataka su potpuno odsutna.

Osim toga, koža je ublažena, što se postiže dodavanjem na sastav glicerin. Važno je napomenuti prisutnosti mliječne kiseline, koja stabilizira kiselina-alkalne ravnoteže vagine.

Kao glavni uzbudljivo agent koristi mente, i kofein. Ove komponente izazvati blagu iritaciju sluzokože, tako da oni postaju osjetljive. Inhibitor PDE5 je enzim Hyaluronidase, kvaliteta štiti sluznicu od oštećenja, a također je prirodni antiseptik koji značajno smanjuje rizik od infekcije. Ovom trenutku osigurava sigurnost upotrebe gela, jer je proces seksualnog odnosa pojave pukotina i drugih lakše povrede su česte. Da bi se poboljšala potenciju uz pomoć posebnih vježbi.

Gel djeluje kao provokacija za muškarce

U početku, treba napomenuti da se ovaj lijek ne utječe na hormonalne i druge fiziološke procese koji utiču na reproduktivne funkcije i potencije. Suština gel je da je njegova aktivnih komponenti stimulirati aktivnije proizvodnju hormona koji poboljšavaju kvalitetu seksualnog odnosa. Također, lijek ima direktan uticaj na lokalnu cirkulaciju krvi. Plovila u penis proširenje i to znači da je pristup krvi u njima postaje lakše. Time se poboljšava i proširuje održivog erekciju.

Poznato je da seks gel Provokacija doprinosi aktivniji razvoj sledećih hormona:

  • endorfina je poznat svima hormona sreće, tako da i muškarac i žena se garantuje da prima i fizički i moralnu satisfakciju od intimnosti, a na najvišem nivou. Endorfini su vrlo važni za psihološki trenutak u seksualni život, jer pomaže da donese partnera;
  • serotonina – ovu supstancu se proizvodi kao muškarci i žene. Predstavnik jači pol, promoviše duže erekcije i efikasno bori prerana ejakulacija – čvrste prednosti za svog partnera. Što se tiče žena, serotonina pomaže da se postigne brže i trajnije orgazam;
  • dopamina – hormona koji uklanja sve zabrane. Njegova proizvodnja doprinosi nastanku psihološke slobode. Drugim riječima, partneri prestaju da se stidi, nestaju najstabilniji kompleksa. Zbog toga, mnogi parovi pokušavaju nešto sasvim novo u svom seksualnom životu, i to u velikoj mjeri poboljšava kvalitetu;
  • oksitocin – podrška biološki aktivne supstance koja je u kombinaciji sa svim drugim hormonima. Njegova radnja je slična akcija dopamina – pomaže da se opustite, što zadovoljstvo iz seksualnog odnosa će biti najveće

.

Dakle, učinak gela na prvom mjestu, sa ciljem poboljšane proizvodnju sekundarnih hormona koji nisu glavni žensko ili muško biološki aktivnih supstanci. U skladu s tim, bilo kakav negativan utjecaj na hormonalni balans nema.

Način primjene Provokativni gel

savjet ima veoma jednostavna aplikacija. Prema uputstvima koje ste dobili uz droge, gel se nanosi na čistu penisa, odnosno, morat ćete se istuširam prije ovog događaja. Zatim, mala količina kreme primjenjuju na penis i glavu. Neophodno u RUB supstancu svjetlo masažnim pokretima da se distribuira preko površine penisa. Da bi se olakšalo postupak, poželjno je da je u opuštenom stanju države.

Uprkos činjenici da je alat je namijenjen muškarci koriste za žene. Lek je dozvoljeno da stavi na nju genitalijama, i izvana i iznutra. Za više raznolikosti, možete koristiti kremu za prijavu na razne seksualne igračke, kontraceptivi, itd.

gel počinje da djeluje nekoliko minuta nakon potapanjem. To se očituje u prvom redu, osjećaj rastući osjećaj topline, koji se širi oko spolni organ. Slična osećanja su iskusni i žena, ako je krema je primijenjen na nju. Značajno povećava libido. Nakon toga možete nastaviti direktno na seksualni kontakt.

Nuspojave i posebna uputstva Provokativni gel

značajnu prednost ovog alata je da ona zapravo nema kontraindikacija. Klinička ispitivanja pokazala nikakvog uticaja aktivnih komponenti gela na genitalijama, uključujući i unutarnji, sluznica, kože, itd seksualnom i reproduktivnom funkcijom ne mijenja.

Treba imati na umu da uvijek postoji šansa da su preosjetljivi od strane tijela određenih supstanci u pripremi. Ako je tako, reakcija na njegova upotreba će biti alergičan, izražena prije svega u izgledu karakterističnih lezija na koži. U ovom slučaju, od daljnje korištenje gela treba odmah napustiti.

Također je važno imati na umu da provokaciju nije sredstvo zaštite od neželjene trudnoće. Isto se odnosi i na razne zarazne bolesti koje se mogu prenijeti u intimnosti.

Važan nedostatak ove droge je njegova vrlo visoka cijena. S druge strane, sve farmakološki agenti usmjerene na liječenje problema sa reproduktivni sistem, nemaju manje, a u većini slučajeva -., Pa čak i veće troškove

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...