Zdravlje

Realquit – mišljenja, komentari, cijena, je li vrijedan kupovina?

Među sredstvima za cilj pomoći onima koji su odlučili prestati pušiti, pojavila postavljen za terapeutske masaže biološki aktivnih točaka uha s trgovačkim imenom Realquit. Ovo nije inovativno rješenje u generalnom nego novi za Europu je odluka kao sredstvo za odvikavanje od pušenja. Realquit – dva biomagnets stavljaju u određene točke na uhu. U stvari, ovaj akupunktura pritiska točke uha, odnosno uške.

‘H2> Osnova metode realquit

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Auriculariaceae je jedan od alternativnih terapija koje se prostiru od sredine pedesetih godina XX stoljeća kroz napore francuskog istraživača, neurolog Polje nogie (Paul Nogier).

Kao jedan od stručnjaka frenologija Paul nogie je razvio metodu, bit koja je bila činjenica da je uške je projekcija položaja fetusa u maternici, a svaka točka uha odgovara s određeni dio tijela ili organa. Pavao nogie kompozitnih referentne točke pretkomoru, koji se može koristiti za liječenje.

, val zanimanja za aurikuloterapiji došao osamdesetih godina u Institutu za refleksologija je provedena istraživanja vezana, objavljen Atlas biološki aktivnih točaka uha. Otprilike u istom godina, interes za aurikuloterapiji pokazali su medicinske znanstvene, istraživačke i kliničke centre u Europi i SAD-u obavlja se klinički dvostruko slijepo kontroliranu studiju, koja je pokazala da je u nekim slučajevima upotreba ove metode akupunkture vrlo je učinkovita.

‘H2> Opis metode

U aurikulorefleksoterapii utjecaja na aktivnim mjestima se može obaviti pomoću različitih Arsenal poticajnih alata. Akupresurnih prste, akupunktura, moxibustion, električna stimulacija i smjera utjecaja magnetskog polja

Što magneti se koriste u sustavu Realquit. Prema proizvođačima ovog sustava, pritisak na određene točke na vanjskom uhu ekvivalentnih iglorefleksoterapevta učinke, što dovodi do aktivacije specifičnih žarišta u mozgu odgovorne za cravings za cigarete i uzimajući zadovoljstvo od pušenja.

Izlaganje se izvodi pomoću dvije biomagnets, prekriven sa zlatom-24 Karat. Gold pozlaćivanje (ovisno o stranci našli bijelo zlato ) potrebno je povećati vodljiva svojstva magneta i zaštititi kožu od mogućih iritacija je plemeniti metal, ne uzrokuje vlaženje kože, ne ne izaziva alergije.

Vrste Realquit

  1. S uobičajenim zlato pozlaćivanje, i različitih veličina.
  2. pozlatom u bijelom zlatu i iste veličine.
  3. S dvije vrste pokrivenost prodan pod alternativnim imenom -. Smokeclips

Učinkovitost sve tri varijante proizvodnje isto .

Biomagnify igrati ulogu aktivatora bioloških bodova. Oni su fiksne u određenom mjestu, mjestu i načinu određivanja pričvrsne točke su u prilogu za korisnika, i držati magnete isključivo uzajamne privlačnosti. Stoga je jedna od prednosti Realquit ™ je neinvazivna, tj bez oštećenja kože.

Dva magneti se nalaze na vanjskom uhu: magnet veći posjetio unutarnju stranu pretkomoru, a zatim izvana tako magnet je manji i popravci Realquit sustav na vanjskom uhu. Magneti su nosili za dva do četiri sata dnevno. Preporučuje se nositi tijekom ostatka vremena.

Kontraindikacije realquit

Nošenje Realquit terapiju set ne preporuča za trudnice i bolesnici s ugrađenim pacemakerom, defibrilatorima implantirane pumpe za kontinuirano davanje inzulina, druge elektomedicinsku uređaja.

Prednosti realquit

Osim neinvazivnih prednosti uključuju relativnu dostupnost sustava – to se prodaje putem interneta i mreže distributera. Realquit sustav može pružiti psihološku potporu prestati pušiti – posebno onih u svoje sposobnosti nije siguran.

Postavite Realquit može primijeniti u bilo prikladnije vrijeme, ne zahtijeva prethodnu konzultaciju s liječnikom. Također ne uključuje dijeta ili bilo koja ograničenja ili druge fizičke aktivnosti, ne nameće ograničenja na stil života. Koristite Realquit je kompatibilan s drugim terapijama i lijekovima.

Ručni realquit

Realquit preporuča se koristiti 2-4 sati dnevno. Mnogi su magneti za 1-2 sata ujutro i 1-2 sata u popodnevnim satima ili prije spavanja. Ovi magneti su s dvije različite veličine, manji u promjeru mora biti postavljen ispred uha, i više, odnosno sa stražnje strane.

Zbog međusobnog privlačenja magneta čvrsto će se držati na uhu. Prije uporabe Realquit ®, morate oprati i osušiti ruke. Stanite pred ogledalo (ako ste to učiniti iznad sudopera, zatvorite odvod, kako se ne bi izgubilo na magnet), stavite magnet na desnom uhu na području Oreo, kao što je prikazano na slici. Pažnja. Ako ste dešnjak, onda magneti treba staviti na lijevom uhu.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Ako pogodio osjetljivo mjesto i osjećaju bol, mjesto magneta može nešto promijeniti u aktivnom području ublažiti nelagodu. Ili premjestiti na ovim alternativnim zonama ili na drugo uho. Također, čak možete ukloniti magnete za nekoliko sati, a nose ih kasnije.

Kada imate želju za pušenjem i drugih negativnih faktora, kao što su anksioznost, glad, depresija, itd i to ne nosi magnete, možete pritisnuti lagano ili masaža aktivnu zonu u uhu za 30-60 sekundi.

Pomoću magneta Realquit 6 – 7 dana, tijekom kojih možete nastaviti pušiti kao i obično, ili smanjiti broj popušenih cigareta ili da prestanu pušiti. Ako još uvijek vole pušiti, a pomoću magneta, odustati cigareta koje su vam potrebne na kraju 7. dan, ali da i dalje koristi Realquit ®. Najvjerojatnije nakon 4 tjedna redovite uporabe, magneti, ti više ne treba.

Važno!

U slučaju da Realquit ne radi jednako učinkovito kao što vidite stane, zaustavi ga koristiti, a zatim pokušati odvikavanje u nekoliko dana.

Bilo da je razvod?

Ovo pitanje se često pitao od strane ljudi koji su navikli skeptičan oduševljenih uvjeravanja o jedinstvenim svojstvima sredstva za pušenje. Magneti Realquit – ni jedan panaceja ni čaroban lijek. To je učinkovito sredstvo u ostvarenju namjere o odustajanju od poguban običaj, djeluje na fiziološke aspekt.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Kako ublažiti psihičku ovisnost, magneti ne mogu, smanjuje potrebu za nikotinom i blokira nepce, kao i lišavanja uobičajeni užitak pušenja cigareta. Prestanite pušiti Realquit će pomoći samo onima koji su odlučni reći zbogom cigaretama i imaju dobru motivaciju za to.

‘H2>,

Kako razlikovati lažni od originala?

Kada kupiti Realquit trebali biti oprezni krivotvorine. U stvari, to je lako, ako znate popis razlika između original od krivotvorine

Izvornik Lažni

Mjesto kupnje. – službena stranica od proizvođač ili obrazac za narudžbu below.No linkove na site.Quality pakiranje robe. Paket ima laminiranih površine u boji tisak na dvije strane je visoke kvalitete. Pakiranje uključuje tiskane, niske kvalitete proizvoda. Boja slike je na samo jednoj strani. Pakiranje nema lak coating.The proizvod ima korisnički priručnik je dostupan u dvije verzije – engleski i talijanski jezik, volumen 32 p.Manual je fotokopija originalnog opcija je loše quality.The magneta su različite veličine, oni su savršeno smooth.Magnets iste veličine, imaju nazubljene rubove, tako da oni mogu donijeti značajne discomfort.Plating magnet – zlato (bijelo i žuto) .Externally, magnet izgleda kao bijeli metal.The paket ima posebnu iskaznicu u kojoj je vezanost i pozicioniranje magneta je isti na oba sides.Coincidence uzorak i lokacija nema.

Kupi Realquit i odvikavanje od pušenja zauvijek

Možete kupiti biomagnify imati Realquit u online trgovini službenog proizvođača na najnižu cijenu u Indiji. Osim toga, dobit ćete dodatne darove od naših partnera. Dostava na bilo koji susjednih zemalja: Latvije, Litve, Estonije, Njemačke, Ukrajine, Bjelorusije, Moldavije, Gruzije, Armenije, Azerbejdžana, Kazahstana, Kirgistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Turkmenistana. ograničen vrijeme ponuda!

,

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...