Vijesti

Silane Guard – tečnog stakla, mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

Silan Guard je jednu komponentu tečnost staklo iz japanske kompanije Willson, je dizajniran za zaštitu karoserije od prljavštine, ogrebotina i manjih mehaničkih oštećenja. Komentari kupaca Silan straže je podijeljena: neki vlasnici automobila pišu o prednostima novca preko analoga, drugi kažu da je razvod ne razlikuje od konvencionalnih šampona

.

Da biste saznali istinu o tečnost staklo Wilson, odlučio da kupi proizvod od ovlaštenog distributera i napraviti anketu alata sa uputstvima, fotografije i cijene.

Šta to znači: sastav i opis robe Silan garde

Prema podacima proizvođača, Willson Silan Guard za automobile se sastoji od inovativne komponente kao što su silika, Nanook i silikona polimera, koji nakon primjene čine automobil zaštitni sloj s učinkom koji odbija vodu. Sastav za prskanje je pogodan za tamno i svjetlo automobila. Hemijske reakcije ne snosi negativan utjecaj na transport boje i dijelove tijela.

Kompletan set tečnog stakla iz Japana sljedeće:

 • Pakiranje boca;
 • Spužva;
 • salvete;
 • Posebna zaštitne rukavice;
 • Uputstvo za upotrebu Evropska;

Ako nakon naručivanja, paket stigao za vas s različitim set, možda Imaš aftermarket proizvoda. Tako da ne preporučujem da kupi proizvod na Aliexpress ili drugih Kineza. Kupio sam od službenih proizvođača za prskanje.

Kako se prijaviti Silan Guard

korištenje rješenje je moguće samo u dobro ventiliranim prostorima ili na otvorenom (prva opcija poželjno). Kada se radi pazite da ne izlagati silonovoy zaštitu kože i posebno sluzokože.

Tehnologija apliciranja Silan Guard za novi auto:

 1. Temeljito oprati tijelo automobila (po mogućnosti uz pomoć motora);
 2. Dozvolite mašina da se osuši i tretiraju mjesto primjene tečnog stakla sa odmašćivanje;
 3. Navlažite spužva dobili uz komplet, koncentrata i naizmjenično primjenjuju Silnowo zaštite na krov, vrata, hauba, gepek i drugim dijelovima vozila;
 4. Pa repairauto poklopac tijela ubrusom iz paketa;
 5. Nakon tretmana, izbjegavajte pranje automobila i direktnog sunčevog zračenja u roku od 8 sati.
 6. OL>

  Za automobile metoda korištenja Silan garde razlikuje samo u dodatnim poliranjem u pripremi boju i uklanjanje rđe pre nanošenja vodootporan. Ako Vaš automobil već prefarban pre obrade bolje je da provjerite boju na uticaj komponenti znači.

  Jedna boca od voska lako traje 3-4 rukovanje automobila. Proizvođač preporučuje da primjenjuju mješavinu u nekoliko slojeva – to će stvoriti dodatni polimer film koji štiti od manjih ogrebotina (npr od grana drveća i grmlja)

  .

  Varanje ili ne: stručnjak komentara o proizvodu

  Proučavajući mišljenja kupaca upoznao nekoliko negativnih komentara o Silan Guard: ne radi, ne suši, a ne sjajni i druge komentare. Moje iskustvo sa ovim proizvodima za njegu automobila je bio pozitivan.

  Rad u službi stanica je bila u stanju da uradi komparativnu tekućinu za ispitivanje novih i bivši u korištenju automobila.

  Kao što možete vidjeti, nakon što je efekt tretmana pojavljuje ogledalo Shine. Pravi prednost prije i nakon upotrebe poliranje uočena za više od 2 tjedna (u trenutku pisanja ovog teksta). Ja ne ograničavaju čitanje mišljenja na internetu i odlučili da traže stručnjake iz stotinu.

  Andrew Elenin, mehaničar u STO EM>

  Zaključak Andrew: Silan Guard – prevara i prevara. Ali ja bih da bi mu i za vašu pažnju na važne nijanse, zbog kojih efikasnosti korištenje Silan je bio ispod očekivanja:

 • U prvom slučaju, klijent je donelo već štampana sredstva ambalaže. Tj reći sa 100% sigurnošću original ili lažni;
 • Drugi put Andrew kupio tečnost stakla na kineske web stranice po niskoj cijeni. Kao što sam rekao na početku ovog članka, pri naručivanju sprej nije zvanični distributer, Vi rizik za baciti novac u vjetar;
 • specijalista nije odmašćene boju, i to je jedan od preduvjeta za pozitivan

Koliko je Silan Guard

Kada sam kupio, na službenoj web stranici cijena je bila …. Sada je akcija i cijena originalnog Silan Guarde napravljen u Japanu:

 • Europa – 1990 …;
 • Ukrajina – 890 UAH;
 • .

 • Europa – 39-49 €
 • Ostale zemlje trebaju provjeriti kod svog operatora.

Nije veliki novac, ako uzmemo u obzir činjenicu da je jedna primjena tečnog stakla će trajati najmanje 22 dana, a jedan jar traje 3-4 puta velikodušno poliranje. Ukupno za & nbsp; … će dobiti pokrivenost od šest mjeseci po povoljnoj cijeni. Period važenja do 5 godina. Naravno da je bolje uzeti od proizvođača nego za peni od nekoga nije jasno.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...